Bewakingscamera’s zijn een goed hulpmiddel in en rond Uw woning, winkel of bedrijf. De zichtbare camera’s schrikken mogelijke daders af en de (bewaarde) beelden kunnen helpen en/of meer informatie geven bij het opsporen van eventuele daders en/of leveren ze de nodige bewijzen. Kokke Security werkt voor U een offerte op maat uit voor zowel binnen- en/of buitennetwerk van bewakingscamera’s die alles in beeld brengt wat U nodig vindt of wat nodig is.

Bewakingssystemen

Wie bevindt zich rond Uw woning? Wie komt er aan Uw bedrijf wanneer U er niet bent? Met een professionele camerabewaking kan u niet enkel filmen wat er zich rond Uw woning/bedrijf afspeelt, het registreert ook deze beelden. Nadien kan U deze beelden terug oproepen. U heeft zowel live streaming maar U kan ook beelden opvragen van een tijdje terug. Kokke Security werkt ook met camera’s met een zeer hoge beeldkwaliteit. De beelden van de camerabewaking kan U bekijken via Uw smartphone, tablet, PC of monitor.

Totale beveiliging

Kokke Security bekijkt samen met U welk type camera U waar het best plaatst naargelang wie of wat U wil controleren. (Detectie-herkenning-identificatie)

Privacy wetgeving

Volgens de privacy wetgeving dient U Uw camera’ste registreren via www.policeonweb.be of www.aangiftecamera.be. Eveneens dient U volgens de wet van 21.03.2007 verplicht de aanwezigheid van camera’s aan te kondigen met camerabewakingsborden of –stickers en dient U hiervoor een register bij te houden. Kokke Security helpt U graag met de registratie en levert de gepersonaliseerde borden en stickers om aan alle wettelijke voorschriften te voldoen.

Overtuigd? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie