Kokke Security

Ruim 25 jaar geleden zette Luc Kokke de eerste stappen in de beveiligingswereld. Na de nodige ervaring te hebben opgedaan, werd in 2007 Kokke Security opgericht. Door constante bijscholingen en opleidingen kunnen wij U steeds de nieuwste technologieën en ontwikkelingen op vlak van beveiliging en bewaking aanbieden. Hierdoor staan we meer dan ooit garant voor een professionele plaatsing van Uw beveiligingsinstallatie.

Kokke Security is vergund door de FOD Dienst Private Veiligheid en is erkend door INCERT. Hierdoor krijgt U de garantie dat Uw installatie aan alle kwaliteitseisen voldoet.

Uiteenlopende projecten

Kokke Security biedt beveiligingsoplossingen voor woningen, winkels en bedrijven. Daarnaast kan U ook bij ons terecht voor camerabewaking, brandbeveiliging, brandblusapparaten, toegangscontrole en videofonie.

Realisaties in heel België

Het werkgebied van Kokke Security reikt over heel België. Wij hebben o.a. klanten in Vosselaar, Lille, Beerse, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Malle, regio Antwerpen, regio Mechelen, regio Brussel, Lier, Deerlijk, Knokke, Zulzeke, Houffalize, Tongeren, Lommel, …

Maatwerk
Onze oplossingen zijn steeds op maat uitgewerkt voor Uw woning of bedrijfsruimte.
Ruime ervaring
Kokke Security kan terugkijken op meer dan 25 jaar ervaring in de beveiliging en bewaking van woningen en bedrijfspanden.
Vergund en erkend bedrijf
Kokke Security is vergund door de FOD Dienst Private Veiligheid en is een INCERT-erkend bedrijf (B-1725).

Inbraakbeveiliging

Zowel bij nieuwbouw als bestaande panden biedt Kokke Security haar expertise in beveiliging aan. Hierbij wordt er gestreefd naar een op maat gemaakt beveiligingsconcept met een maximale beveiliging. Uiteraard helpen wij U bij Uw keuze voor de meest optimale beveiliging.

Brandbeveiliging met jaarlijkse keuring

Een brand in uw woning of bedrijf kan zware gevolgen hebben. Een efficiënt branddetectiesysteem kan een brand in een vroeg stadium opmerken zodat deze onmiddellijk kan gesignaleerd worden en de nodige mensen verwittigd worden. In een woning kan U eventueel opteren om enkele rookmelders te verbinden met Uw alarminstallatie of om enkele autonome rookmelders te plaatsen.

Kokke Security geeft U het juiste advies zodat Uw brandbeveiliging optimaal aangepast is aan Uw woning of bedrijf. Daarnaast kan U ook bij ons terecht voor draagbare brandblustoestellen, blusdeken, pictogrammen.

Camerabewaking

Bewakingscamera’s zijn een goed hulpmiddel in en rond Uw woning, winkel of bedrijf. De zichtbare camera’s schrikken mogelijke daders af en de (bewaarde) beelden kunnen helpen en/of meer informatie geven bij het opsporen van eventuele daders en/of leveren ze de nodige bewijzen. Kokke Security werkt voor U een offerte op maat uit voor zowel binnen- en/of buitennetwerk van bewakingscamera’s die alles in beeld brengt wat U nodig vindt of wat nodig is.

Toegangscontrole

Met een toegangscontrolesysteem kan U als bedrijfsleider of zaakvoerder bepalen welke personen wel/of niet op welk moment toegang krijgt tot een bepaalde ruimte. Tevens wordt alles geregistreerd. Iedereen die ongezien een bepaalde ruimte of specifieke zone van je bedrijf betreedt, wordt geregistreerd via deze toegangscontrole. Kokke Security werkt op basis van jouw wensen een systeem van elektronische toegangscontrole uit.

Veiligheid en zekerheid zonder zorgen

Wanneer U met ons een service-overeenkomst afsluit, zijn wij 24u op 24u bereikbaar voor eventuele storingen. Volgens de wettelijke verplichting wordt Uw beveiligingssysteem regelmatig door ons aan een grondige controle onderworpen.

Betrouwbare partners

Carrier
Aritech
Truvision
Ultrasync
Saval
Ditec
Aiphone
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie