Zowel bij nieuwbouw als bestaande panden biedt Kokke Security haar expertise in beveiliging aan. Hierbij wordt er gestreefd naar een op maat gemaakt beveiligingsconcept met een maximale beveiliging. Uiteraard helpen wij U bij Uw keuze voor de meest optimale beveiliging.

Altijd en overal een veilig gevoel

Met Kokke Security als vergunde en Incert-erkende beveiligingsspecialist kies je voor diepgaande expertise, jarenlange ervaring, betrouwbaar advies én gecertificeerde alarmsystemen. Elke alarmsysteem dat wij installeren is op maat uitgewerkt op basis van een persoonlijke veiligheidsanalyse. Hierbij bekijken we samen met U de meest kritieke punten van je woning of bedrijf, waarna we een op maat gemaakt beveiligingsconcept uitwerken rekening houdend met de persoonlijke noden. Al onze inbraakbeveiligingsinstallaties worden afgeleverd met een Incert-attest. Deze kwaliteitsgarantie is voor Uw verzekeraar een meerwaarde en bij hoge risico’s wordt dit zelfs door hen geëist.

Alarmsysteem op maat

Geen enkel pand is hetzelfde en niet iedereen heeft dezelfde noden qua beveiliging. Daarom is het uiterst belangrijk dat er een persoonlijk beveiligingsadvies wordt opgesteld. Bij Kokke Security krijgt U het juiste advies van de zaakvoerder zelf zodat uw alarmsysteem optimaal aangepast is aan uw leef- of werkgewoonten.

Bijkomende opties

  • Doormelding naar meldkamer : U of een contactpersoon worden op de hoogte gebracht bij alarmmelding
  • Doormelding naar Uw Smartphone : opvolging en bediening alarm vanop afstand
  • Koppeling van rookmelders met Uw alarmsysteem
  • Doormelding van technische storingen : stroomuitval, accustoring, …
  • Externe sturingen van verlichting, poort, domotica, …

Service en onderhoud (serviceovereenkomst)

Na de installatie is Kokke Security 24u/24u bereikbaar voor storingen en technische defecten.

Jaarlijks dient het alarmsysteem gecontroleerd te worden wanneer U kiest voor een Incert-gecertificeerde beveiliging van Kokke Security. Dit is wettelijk verplicht (Koninklijk besluit van 25 april 2007). Elk onderhoud en elke interventie wordt genoteerd in het gebruikersboekje bij de installatie. Om het systeem optimaal te laten blijven werken is het aangeraden om jaarlijks de controle uit te voeren. Zo kunnen storingen of defecten voorkomen worden, snel opgespoord en hersteld worden zodat de installatie optimaal kan blijven werken.

Voordelen bij een serviceovereenkomst:

  • Jaarlijkse controle van Uw installatie
  • Vermindering van risico op valse alarmen
  • Prijsvoordeel bij technische problemen en aanpassingen
  • Prijsvoordeel op materialen
  • Voorrang op klanten die geen service-overeenkomst hebben

Overtuigd? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie